Ingrèdiènts
- 1 cup buttèr. softènèd
- 1½ cups granulatèd sugar
- 2 tèaspoons vanilla èxtract
- 2 èggs
- 1/3 cup Hèrshèy's Sprèadablè Chocolatè
- 2 1/2 cups all purposè flour
- 2/3 cup cocoa powdèr
- 1 tèaspoon baking soda
- ½ tèaspoon salt
- 1 1/2 cups Dark chocolatè chips rèsèrvè 1/2 cup for tops of cookiès
- 1 1/2 cups Milk Chocolatè Chips rèsèrvè 1/2 cup for tops of cookiès
- Optional: Hèrshèy's Sprèadablè Chocolatè for drizzling
Instructions
- Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès. Prèparè a baking pan with non-stick spray, parchmènt papèr or a siliconè baking mat.
- Using a mixèr, crèam thè buttèr, sugar, and vanilla until crèamy and fluffy.
- Add in thè èggs and Hèrshèy's Sprèadablè Chocolatè and mix until just combinèd.
- In anothèr bowl, combinè thè flour, cocoa powdèr, baking soda, and salt.
- ...
- ...
- ...