‘Thick ‘n Fudgy’ Chocolate Explosion Cookies



Ingrèdiènts
  • 1 cup buttèr. softènèd
  • 1½ cups granulatèd sugar
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 2 èggs
  • 1/3 cup Hèrshèy's Sprèadablè Chocolatè
  • 2 1/2 cups all purposè flour
  • 2/3 cup cocoa powdèr
  • 1 tèaspoon baking soda
  • ½ tèaspoon salt
  • 1 1/2 cups Dark chocolatè chips rèsèrvè 1/2 cup for tops of cookiès
  • 1 1/2 cups Milk Chocolatè Chips rèsèrvè 1/2 cup for tops of cookiès
  • Optional: Hèrshèy's Sprèadablè Chocolatè for drizzling
Instructions
  1. Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès. Prèparè a baking pan with non-stick spray, parchmènt papèr or a siliconè baking mat.
  2. Using a mixèr, crèam thè buttèr, sugar, and vanilla until crèamy and fluffy.
  3. Add in thè èggs and Hèrshèy's Sprèadablè Chocolatè and mix until just combinèd.
  4. In anothèr bowl, combinè thè flour, cocoa powdèr, baking soda, and salt.
  5. ...
  6. ...
  7. ...




bottom ads 728x90