INGRÈDIÈNTS:
- 1 tàblèspoon olivè oil
- 1 mèdium whitè onion, pèèlèd ànd dicèd
- 1 làrgè rèd bèll pèppèr, corèd ànd dicèd
- 1 (4 ouncè) càn dicèd grèèn chilès
- 2 (15 ouncè) càns bèàns, rinsèd ànd dràinèd (I usèd onè càn pinto, onè càn blàck bèàns)
- 1 (8 ouncè) càn wholè kèrnèl corn, dràinèd
- 3 cups (àbout 1.5 pounds) shrèddèd or dicèd cookèd chickèn
- 3 cups rèd ènchilàdà sàucè, homèmàdè or storè-bought, dividèd
- 12 corn tortillàs, hàlvèd
- 3 cups shrèddèd Montèrrèy Jàck or Mèxicàn blènd chèèsè
- toppings: choppèd frèsh cilàntro, dicèd rèd onion, thinly-slicèd grèèn onion ànd/or dicèd àvocàdo
DIRÈCTIONS: