The Best Homemade Chicken Enchilada Casserole Recipe



INGRÈDIÈNTS:
  • 1 tàblèspoon olivè oil
  • 1 mèdium whitè onion, pèèlèd ànd dicèd
  • 1 làrgè rèd bèll pèppèr, corèd ànd dicèd
  • 1 (4 ouncè) càn dicèd grèèn chilès
  • 2 (15 ouncè) càns bèàns, rinsèd ànd dràinèd (I usèd onè càn pinto, onè càn blàck bèàns)
  • 1 (8 ouncè) càn wholè kèrnèl corn, dràinèd
  • 3 cups (àbout 1.5 pounds) shrèddèd or dicèd cookèd chickèn
  • 3 cups rèd ènchilàdà sàucè, homèmàdè or storè-bought, dividèd
  • 12 corn tortillàs, hàlvèd
  • 3 cups shrèddèd Montèrrèy Jàck or Mèxicàn blènd chèèsè
  • toppings: choppèd frèsh cilàntro, dicèd rèd onion, thinly-slicèd grèèn onion ànd/or dicèd àvocàdo
DIRÈCTIONS:

bottom ads 728x90