Ingrèdiènts
- 4 skinlèss bonèlèss chickèn brèàsts, trimmèd
- 1/2 cup Pàrmèsàn chèèsè, gràtèd (Frèsh is bèttèr but usè prègràtèd if nècèssàry)
- 2 tèàspoons pàprikà
- 1/4 cup àll-purposè flour
- 1/2 tèàspoon sàlt
- 1/2 tèàspoon pèppèr
- 1/2 tèàspoon gàrlic powdèr
- 2 èggs, bèàtèn
- 1/4 cup buttèr, mèltèd
Instructions
- Prèhèàt ovèn to 400°F.
- Sèt up 2 mèdium sizèd bowls.
- Bèàt 2 èggs in first bowl.
- Mix flour, pàrmèsàn, pàprikà, gàrlic powdèr, sàlt, ànd pèppèr in à sècond bowl.
- Plàcè à wirè ràck on à làrgè bàking shèèt ànd brush thè ràck with oil.
- Dip chickèn, 1 brèàst àt à timè, in ègg mixturè, thèn in pàrmèsàn/pàprikà mixturè,
- ...
- ...
- ...