Easy Baked Paprika Parmesan Chicken Recipe



Ingrèdiènts
  • 4 skinlèss bonèlèss chickèn brèàsts, trimmèd
  • 1/2 cup Pàrmèsàn chèèsè, gràtèd (Frèsh is bèttèr but usè prègràtèd if nècèssàry)
  • 2 tèàspoons pàprikà
  • 1/4 cup àll-purposè flour
  • 1/2 tèàspoon sàlt
  • 1/2 tèàspoon pèppèr
  • 1/2 tèàspoon gàrlic powdèr
  • 2 èggs, bèàtèn
  • 1/4 cup buttèr, mèltèd
Instructions
  1. Prèhèàt ovèn to 400°F.
  2. Sèt up 2 mèdium sizèd bowls.
  3. Bèàt 2 èggs in first bowl.
  4. Mix flour, pàrmèsàn, pàprikà, gàrlic powdèr, sàlt, ànd pèppèr in à sècond bowl.
  5. Plàcè à wirè ràck on à làrgè bàking shèèt ànd brush thè ràck with oil.
  6. Dip chickèn, 1 brèàst àt à timè, in ègg mixturè, thèn in pàrmèsàn/pàprikà mixturè,
  7. ...
  8. ...
  9. ...

bottom ads 728x90