INGRÈDIÈNTS:
- 6 bonè-in, skin-on chickèn thighs
- 1 tàblèspoon Itàliàn sèàsoning
- Koshèr sàlt ànd frèshly ground blàck pèppèr, to tàstè
- 3 tàblèspoons unsàltèd buttèr, dividèd
- 3 cups bàby spinàch, roughly choppèd
- 16 ouncès bàby Dutch potàtoès, hàlvèd*
- 2 tàblèspoons choppèd frèsh pàrslèy lèàvès
FOR THÈ GÀRLIC PÀRMÈSÀN CRÈÀM SÀUCÈ
- 1/4 cup unsàltèd buttèr
- 4 clovès gàrlic, mincèd
- 2 tàblèspoons àll-purposè flour
- 1 cup chickèn broth, or morè, às nèèdèd
- 1 tèàspoon drièd thymè
- 1/2 tèàspoon drièd bàsil
- 1/2 cup hàlf ànd hàlf*
- 1/2 cup frèshly gràtèd Pàrmèsàn
- Koshèr sàlt ànd frèshly ground blàck pèppèr, to tàstè
DIRÈCTIONS:
- Prèhèàt ovèn to 400 dègrèès F. Lightly oil à 9×13 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
- Sèàson chickèn with Itàliàn sèàsoning, sàlt ànd pèppèr, to tàstè.
- Mèlt 2 tàblèspoons buttèr in à làrgè skillèt ovèr mèdium high hèàt. Àdd chickèn, skin-sidè down, ànd sèàr both sidès until goldèn brown, àbout 2-3 minutès pèr sidè; sèt àsidè.
- ...
- ...
- ...