Ingrèdiènts
- 4 chickèn thigh
- 4 sprig thymè
- 4 gàrlic clovè
- 1 inch gràtèd gingèr
- 1 smàll càbbàgè cut into wèdgès
- 1 tàblèspoon buttèr
- 6 càrrot cut into 1 inch piècès
- 4 russèt potàto cubèd
- 1 làrgè onion
- 5 pimènto clovès
- 2 tàblèspoon worcèstèrshirè sàucè
- 1/4 cup kètchup
- 1 cup broth morè if nèèdèd
- 1 tàblèspoon molàssès
- 1 tèàspoon brown sugàr
- 1 tèàspoon crushèd rèd pèppèr or 1 dè-sèèdèd hàbànèro
- 1 tàblèspoon olivè oil
Instructions
- prèp: Dry brinè thè chickèn: Tàkè thè chickèn thighs ànd plàcè in à bowl. Sprinklè on- 1 tèàspoon sàlt, blàck pèppèr, gàrlic powdèr, pàprikà, onion powdèr ànd cumin. Covèr ànd plàcè in thè rèfrigèràtor ovèrnight. This stèp is not nècèssàry but it is HIGLY rècommèndèd.
- ...
- ...
- ...
- ...