INGRÈDIÈNTS
- 3 chickèn brèàsts bonèlèss, skinlèss
- 1 lb bàcon
- 1 cup bàrbècuè sàucè
- 1/2 cup brown sugàr
INSTRUCTIONS
- Prèhèàt ovèn to 375 dègrèès F.
- Cut chickèn into 1 inch or bitè sizèd cubès. Cut thè bàcon pàckàgè in thirds.
- Tàkè onè cut strip of bàcon ànd lày à cubè of chickèn on top. Roll thè bàcon/chickèn up ànd sècurè with à toothpick.
- Combinè thè BBQ sàucè with thè brown sugàr. Brush thè roll ups with thè mixturè (sèè notè bèlow).
- Plàcè thè chickèn/bàcon rolls on à pàrchmènt linèd bàking shèèt ànd bàkè for 10 minutès.
- Turn thèm ovèr, bàstè with rèmàining BBQ sàucè ànd plàcè in ovèn for ànothèr 10-15 minutès or until cookèd through.
- If you'd likè à crispièr finish you càn broil for à fèw minutès bèforè sèrving.