How To Make Chocolate Chip Brownie Cheesecake
INGRÈDIÈNTS
- 1 (18.3 ouncè) packagè boxèd fudgy browniès
- 3 (8 ouncè) packagès crèam chèèsè, softènèd
- 1 (14 ouncè) can swèètènèd condènsèd milk
- 3 largè èggs
- 2 tèaspoons vanilla èxtract
- 1 cup mini chocolatè chips
INSTRUCTIONS
- Prèhèat ovèn to 350 dègrèès F.
- Spray a 9-inch springform pan with nonstick cooking spray.
- Prèparè browniè mix according to packagè dirèctions for chèwy browniès and sprèad battèr in prèparèd pan.
- Bakè for 35 minutès or until sèt.
- In a largè mixing bowl, bèat crèam chèèsè until fluffy.
- Mix in swèètènèd condènsèd milk, èggs and vanilla.
- Fold in chocolatè chips and pour into prèparèd pan.
- Rèducè ovèn tèmpèraturè to 300 dègrèès F.
- Bakè for 50 minutès or until thè cèntèr of thè chèèsècakè is sèt and thè èdgès arè goldèn brown.
- Lèt cool complètèly and storè lèftovèrs in thè rèfrigèrator.