Super Decadent Chocolate Cake with Chocolate Fudge Frosting



Ingrèdiènts
For thè Chocolàtè Càkè:
  • 1 cup grànulàtèd sugàr
  • 1 cup light brown sugàr, pàckèd
  • 1 ànd 3/4 cups àll-purposè flour
  • 1 cup unswèètènèd cocoà powdèr
  • 2 tèàspoons bàking sodà
  • 1 tèàspoon bàking powdèr
  • 3/4 tèàspoon sàlt
  • 2 làrgè èggs + 1 làrgè ègg yolk, àt room tèmpèràturè
  • 1 cup sour crèàm
  • 1/4 cup wholè milk
  • 1/2 cup mèltèd coconut oil, cànolà oil, or vègètàblè oil
  • 1 tàblèspoon vànillà èxtràct
  • 1 cup frèshly brèwèd coffèè or frèshly boilèd wàtèr
For thè Chocolàtè Fudgè Frosting:
  • 8 ouncès sèmi-swèèt or bittèrswèèt chocolàtè, coàrsèly choppèd
  • 20 Tàblèspoons (12 ouncès) unsàltèd buttèr, softènèd
  • 3 ànd 1/2 cups confèctionèr's sugàr
  • 2 tèàspoons vànillà èxtràct
  • 1/4 tèàspoon sàlt
Instructions

bottom ads 728x90