INGRÈDIÈNTS
- 6 chickèn thighs bonè in ànd skin on
- 1/2 tèàspoon Koshèr sàlt
- 1/4 tèàspoon coàrsè ground blàck pèppèr
- 1 pàckèt dry onion soup mix
- 1 cup Frènch drèssing
- 1 cup àpricot prèsèrvès
- 1 tàblèspoon frèsh thymè choppèd
INSTRUCTIONS
- Prèhèàt your ovèn to 375 dègrèès ànd sèt à càst iron skillèt to hèàt on mèdium high hèàt.
- Sèàson thè chickèn with sàlt ànd pèppèr ànd àdd it to thè càst iron skillèt, skin sidè down.
- Brown both sidès of thè chickèn for 3-5 minutès.
- In à bowl or làrgè mèàsuring cup àdd thè rèst of thè ingrèdiènts ànd whisk thèm togèthèr.
- Pour hàlf ovèr thè chickèn, putt thè pàn in thè ovèn ànd cook for 25 minutès.
- Pour thè rèst ovèr thè chickèn ànd cook àn àdditionàl 5 minutès.