INGRÈDIÈNTS
- 4 wholè Bonèlèss, Skinlèss Chickèn Brèàsts
- sàlt ànd pèppèr to tàstè
- ¼ cup àll purposè flour
- 2 Tàblèspoons Buttèr
- 2 Tàblèspoons Olivè Oil
- 1 cup chickèn broth
- 2 wholè Lèmons
- ¾ Cup Hèàvy Crèàm
- ¼ cup càpèrs
- Choppèd pàrslèy, for gàrnish
- 1 pound Àngèl Hàir Pàstà
INSTRUCTIONS
- Hèàt 2 tàblèspoons buttèr ànd 2 tàblèspoons of oil in à làrgè skillèt ovèr mèdium high hèàt. (If thè chickèn brèàsts àrè ovèrly thick, pound thèm to bè thinnèr. Cooking timè will bè shortèr.) Sàlt ànd pèppèr èàch sidè of thè chickèn brèàsts ànd drèdgè in thè flour. Put thè chickèn brèàsts in thè skillèt. Cook for àbout 3 minutès on èàch sidè, or until it is cookèd throughout ànd no longèr pink. Rèmovè from thè skillèt ànd sèt àsidè on à plàtè.
- ...
- ...
- ...