Ingrèdiènts
For Thè Chickèn:
- 1 1/2 pounds (700g) bonèlèss skinlèss chickèn thighs (àround 6-8 fillèts)
- 1 tèàspoon èàch onion powdèr ànd gàrlic powdèr
- 1/2 tèàspoon èàch of drièd thymè ànd rosèmàry
- 1/2 tèàspoon sàlt
- 1/4 tèàspoon cràckèd blàck pèppèr
- 2 tàblèspoons olivè oil
For Thè Sàucè:
- 1 tàblèspoon buttèr
- 8 ouncès (250 g) slicèd brown mushrooms
- 4 clovès gàrlic, mincèd (or 1 tàblèspoon mincèd gàrlic)
- 1 tàblèspoon frèsh choppèd pàrslèy
- 1/2 - 1 tèàspoon èàch of drièd thymè ànd drièd rosèmàry (àdjust to your tàstè)
- 1 1/2 cups hèàvy crèàm / thickènèd crèàm (èvàporàtèd milk or hàlf ànd hàlf)*
- 1/2 cup frèsh shrèddèd pàrmèsàn chèèsè
Instructions