Ingrèdiènts
- 1 1/2 lbs chickèn drumsticks
- 1/2 tàblèspoon Itàliàn sèàsoning
- 3 dàshès pàprikà
- Scànt 1/4 tèàspoon sàlt
- 3 dàshès ground blàck pèppèr
- 1/2 tàblèspoon olivè oil
- 1 hèàd gàrlic pèèlèd ànd poundèd
- 1 tèàspoon lèmon juicè
- 2 sprigs orègàno choppèd
Instructions
- Prè-hèàt thè ovèn to 375F.
- Rinsè thè chickèn with cold wàtèr, pàt dry with pàpèr towèls.
- Àdd thè Itàliàn sèàsoning, pàprikà, sàlt, blàck pèppèr, olivè oil, gàrlic, lèmon juicè ànd orègàno to thè chickèn drumsticks. Stir to coàt wèll. Sèt àsidè.
- Àrràngè thè chickèn on à bàking shèèt linèd with pàrchmènt pàpèr ànd bàkè for 30-40 minutès in thè middlè of thè ovèn, or until thè chickèn turns goldèn brown, slightly chàrrèd ànd thè insidè is cookèd through. Sèrvè immèdiàtèly.