INGRÈDIÈNTS:
- 1-2 tàblèspoons olivè oil
- 1.5-2 pound chickèn brèàsts, bonèlèss ànd skinlèss, cut into strips or bitès
- 3/4 cup bàrbècuè sàucè, dividèd
- 1 (16 ouncè) càn of Bush's Homèstylè Bàkèd Bèàns
- 1 (15 ouncè) càn of corn, dràinèd
- 1 cup chickèn broth
- 2 cups instànt ricè, uncookèd
- 1/2 cup chèddàr jàck chèèsè
- limè wèdgès (optionàl)
DIRÈCTIONS:
- Hèàt oil in làrgè ovèn sàfè skillèt ovèr mèdium high hèàt. Plàcè chickèn in thè skillèt ànd cook until no longèr pink, àbout 5-8 minutès. Using àbout 1/4 cup of bàrbècuè sàucè, brush èàch sidè of chickèn with sàucè whilè thè othèr sidè cooks. Plàcè cookèd chickèn on à plàtè ànd sèt àsidè.
- Àdd Bush's Homèstylè Bàkèd Bèàns, corn, chickèn broth ànd rèmàining 1/2 cup of bàrbècuè sàucè to thè èmpty skillèt ànd bring to à boil. Rèducè hèàt, covèr ànd simmèr for 5 minutès.
- ...
- ...
- ...
- ...