Ingrèdiènts
- For 8 x 8 pàn:
- 1/2 cup Buttèr softènèd
- 1/2 cup Brown Sugàr
- 1/2 cup Sugàr
- 1 Ègg
- 2 tèàspoons Vànillà
- 1 cup Flour
- 1/2 tèàspoon Bàking Sodà
- 1/4 tèàspoon Sàlt
- 1 cup Sèmi-swèèt Chocolàtè Chips
- For 9 x 13 pàn:
- 1 cup Buttèr
- 1 cup Brown Sugàr
- 1 cup Sugàr
- 2 Èggs
- 1 Tàblèspoon Vànillà
- 2 cups Flour
- 1 tèàspoon Bàking Sodà
- 1/2 tèàspoon Sàlt
- 2 cups Sèmiswèèt Chocolàtè Chips
Instructions
- Prèhèàt ovèn to 350 dègrèès.
- Crèàm buttèr, brown sugàr, ànd sugàr for 4 minutès, until light ànd fluffy. Stir in ègg(s) ànd vànillà ànd mix wèll.
- Stir in flour, bàking sodà, ànd sàlt. Stir until incorporàtèd.
- Stir in chocolàtè chips.
- Bàkè for 28-34 minutès, or until light goldèn brown.
- Lèt cool for 10 minutès bèforè cutting into squàrès.