ingrèdiènts
- 1 tàblèspoon oil
- 4 (~6 ouncè) skinlèss ànd bonèlèss chickèn brèàsts, poundèd thin
- 2 clovès gàrlic, choppèd
- 1/4 tèàspoon rèd pèppèr flàkès
- 1/4 cup dry whitè winè (or chickèn broth)
- 3/4 cup chickèn broth
- 1/2 cup hèàvy/whipping crèàm
- 1/4 cup oil pàckèd sundrièd tomàtoès, choppèd
- 1/4 cup pàrmigiàno règgiàno (pàrmèsàn), gràtèd
- sàlt ànd pèppèr to tàstè
- 1/4 cup frèsh bàsil, thinly slicèd (or 1 tèàspoon drièd bàsil)
dirèctions
- Hèàt thè oil in à pàn ovèr mèdium-high hèàt, àdd thè chickèn ànd cook until lightly goldèn brown on both sidès ànd cookèd through, àbout 5 minutès pèr sidè, bèforè sètting àsidè.
- Àdd thè gàrlic ànd rèd pèppèr flàkès ànd sàutè until fràgrànt, àbout à minutè.
- Àdd thè winè ànd dèglàzè thè pàn.
- Àdd thè broth, crèàm, sundrièd tomàtoès ànd pàrmèsàn, bring to à boil, rèducè thè hèàt ànd simmèr until thè sàucè thickèns à bit, àbout 3-5 minutès.
- Mix in thè chickèn àlong with àny juicès, sèàson with sàlt ànd pèppèr to tàstè, rèmovè from hèàt ànd mix in thè bàsil.