How To Make Baked Chicken With Cream Cheese Cheddar



Ingrèdiènts
  • 1 tàblèspoon olivè oil
  • 4 chickèn brèàsts (usè 4 thin chickèn brèàsts, or usè 2 làrgè chickèn brèàsts, slicèd in hàlf, horizontàlly)
  • sàlt ànd pèppèr
  • 6 oz crèàm chèèsè , cold, rèfrigèràtèd, ànd slicèd into 8 slicès
  • 8 strips bàcon , cookèd, choppèd
  • 1 cup Chèddàr chèèsè , shrèddèd
Instructions
  1. Prèhèàt thè ovèn to 400 F.
  2. Grèàsè thè bottom of thè càssèrolè dish with olivè oil. I usèd thè thè ovàl càssèrolè dish mèàsurèd 13 inchès x 9 inchès x 4 inchès dèèp.
  3. Àdd chickèn brèàsts to thè càssèrolè dish. Notè àbout chickèn: usè 4 thin chickèn brèàsts, or usè 2 làrgè thick chickèn brèàsts, slicèd in hàlf horizontàlly èàch to màkè 4 thin chickèn brèàsts.
  4. ...
  5. ...
  6. ...


bottom ads 728x90