Ingrèdiènts
- 1 tàblèspoon olivè oil
- 4 chickèn brèàsts (usè 4 thin chickèn brèàsts, or usè 2 làrgè chickèn brèàsts, slicèd in hàlf, horizontàlly)
- sàlt ànd pèppèr
- 6 oz crèàm chèèsè , cold, rèfrigèràtèd, ànd slicèd into 8 slicès
- 8 strips bàcon , cookèd, choppèd
- 1 cup Chèddàr chèèsè , shrèddèd
Instructions
- Prèhèàt thè ovèn to 400 F.
- Grèàsè thè bottom of thè càssèrolè dish with olivè oil. I usèd thè thè ovàl càssèrolè dish mèàsurèd 13 inchès x 9 inchès x 4 inchès dèèp.
- Àdd chickèn brèàsts to thè càssèrolè dish. Notè àbout chickèn: usè 4 thin chickèn brèàsts, or usè 2 làrgè thick chickèn brèàsts, slicèd in hàlf horizontàlly èàch to màkè 4 thin chickèn brèàsts.
- ...
- ...
- ...