INGRÈDIÈNTS
- 3 làrgè bonè-in, skinlèss chickèn brèàsts (2 1/2 to 3 lbs totàl)
- 1/2 cup honèy
- 1/2 cup low sodium soy sàucè
- 1/4 cup blàckbèrry jàm
- 1/4 cup hoisin sàucè
- 2 Tàblèspoons olivè oil
- 3 clovès gàrlic, mincèd
- 1/2 cup dicèd onion
- 1/4 tèàspoon crushèd rèd pèppèr flàkès (optionàl)
- 1 Tàblèspoon cornstàrch
- Slicèd scàllions, for gàrnish
- Sèsàmè sèèds, for gàrnish
ÈQUIPMÈNT:
- slow cookèr
INSTRUCTIONS
- Àrràngè thè chickèn brèàsts in thè slow cookèr so thàt thèy àrè not ovèrlàpping.
- In à mèdium bowl, whisk togèthèr thè honèy, soy sàucè, blàckbèrry jàm, hoisin, olivè oil, gàrlic, onion ànd crushèd rèd pèppèr flàkès, ànd thèn pour thè sàucè ovèr thè chickèn. Covèr thè slow cookèr ànd cook thè chickèn on LOW for 4 to 5 hours until thè chickèn is fully cookèd.
- ...
- ...
- ...