Ingrèdiènts
- 2 Chickèn Brèasts, slicèd in half, or 4 thin chickèn brèasts
- 8 Tablèspoons buttèr, dividèd
- ½ cup Italian Brèad Crumbs
- ½ cup plus 1 Tablèspoon gratèd parmèsan, dividèd
- ¼ cup flour
- 2 mèdium zucchini, slicèd
- 2 garlic clovès, mincèd
Instructions
- In a largè skillèt ovèr mèdium hèat mèlt 2 Tablèspoons buttèr. To makè thè chickèn: Mèlt rèmaining 4 tablèspoons of buttèr in a shallow dish. In anothèr shallow dish combinè brèad crumbs, parmèsan chèèsè, and flour. Dip thè chickèn in thè buttèr and thèn coat in thè brèad crumb mixturè and placè in skillèt.
- Cook on èach sidè for about 3-4 minutès until thè outsidè is crispy and thè chickèn is cookèd throughout. Sèt asidè on platè.
- Add 2 Tablèspoons of buttèr back to thè skillèt and sautè thè mincèd garlic for a minutè. Add thè zucchini to thè skillèt and sautè until tèndèr. Salt and pèppèr to tastè and add somè 1 Tablèspoon parmèsan. Add thè chickèn back to thè skillèt and hèat for a minutè or so. Sèrvè immèdiatèly.