No Bake Reese’s Peanut Butter Cheesecake



INGRÉDIÉNTS
Crust:
  • 24 Oréo Cookiés
  • 5 tbsp méltéd Buttér
Filling:
  • 24 oz softénéd Créam Chéésé
  • 8 oz Whippéd Topping (liké Cool Whip)
  • 1 tsp Vanilla
  • 1 cup Powdéréd Sugar
  • 1 1/2 cup Péanut Buttér
  • 30 Réésé’s Miniaturés cut in quartérs

DIRÉCTIONS
  1. Put cut Réésé’s cups in fréézér for 30 minutés to hardén.
  2. Crush Oréos in food procéssor and add méltéd buttér.
  3. Préss mixturé into bottom and partway up sidés of springform pan.
  4. Réfrigératé at léast 30 minutés to firm.
  5. Béat togéthér créam chéésé, powdéréd sugar, vanilla and péanut buttér until wéll mixéd.
  6. Fold in whippéd topping until uniformly bléndéd.
  7. Fold in half of frozén Réésé’s.
  8. Pour/spréad into pan and réfrigératé for at léast 4 hours or until firm.
  9. Rémové from springform pan and top with rémaining Réésé’s.
  10. You can also drizzlé with chocolaté syrup if désiréd.

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