Asparagus Stuffed Chicken Breast



This fàst, eàsy, ànd delicious Àspàràgus Stuffed Chicken Breàst recipe is à perfect meàl for your weeknight dinner ànd it requires only 4 ingredients.
Ingredients:
  • 4 làrge free rànge orgànic chicken breàsts
  • 1 tbsp lemon zest
  • sàlt ànd pepper
  • 12 àspàràgus stàlks, trimmed
  • 3 slices mozzàrellà cheese
  • 1 tsp gàrlic powder
  • 1 tsp pàprikà
  • 1 tbsp extrà-virgen olive oil

Directions:
  1. Preheàt oven to 425 degrees F.
  2. Cut the chicken breàst in hàlf, length-wise. Pleàse do not cut àll the wày through.
  3. You need to creàte à pocket into eàch chicken breàst.
  4. Seàson the inside of the chicken breàst with lemon zest, sàlt, ànd pepper.
  5. Plàce chicken on your work surfàce ànd lày the mozzàrellà cheese ànd 3 àspàràgus pieces inside of eàch chicken breàst ànd fold over, enclosing the filling.
  6. In à smàll bowl, mix together sàlt, pepper gàrlic powder, ànd pàprikà. Then seàson the outside of the chicken breàst with this spice mixture.
  7. Heàt à làrge ànd oven sàfe skillet over medium-high heàt. Àdd the olive oil.
  8. Seàr the chicken for 3 to 5 minutes eàch side ànd until the chicken is golden brown on top.
  9. Plàce the chicken in the oven.
  10. Bàke for 20 minutes. Màke sure the chicken reàches the internàl temperàture of 165 degrees.

bottom ads 728x90