This fàst, eàsy, ànd delicious Àspàràgus Stuffed Chicken Breàst recipe is à perfect meàl for your weeknight dinner ànd it requires only 4 ingredients.
Ingredients:
- 4 làrge free rànge orgànic chicken breàsts
- 1 tbsp lemon zest
- sàlt ànd pepper
- 12 àspàràgus stàlks, trimmed
- 3 slices mozzàrellà cheese
- 1 tsp gàrlic powder
- 1 tsp pàprikà
- 1 tbsp extrà-virgen olive oil
Directions:
- Preheàt oven to 425 degrees F.
- Cut the chicken breàst in hàlf, length-wise. Pleàse do not cut àll the wày through.
- You need to creàte à pocket into eàch chicken breàst.
- Seàson the inside of the chicken breàst with lemon zest, sàlt, ànd pepper.
- Plàce chicken on your work surfàce ànd lày the mozzàrellà cheese ànd 3 àspàràgus pieces inside of eàch chicken breàst ànd fold over, enclosing the filling.
- In à smàll bowl, mix together sàlt, pepper gàrlic powder, ànd pàprikà. Then seàson the outside of the chicken breàst with this spice mixture.
- Heàt à làrge ànd oven sàfe skillet over medium-high heàt. Àdd the olive oil.
- Seàr the chicken for 3 to 5 minutes eàch side ànd until the chicken is golden brown on top.
- Plàce the chicken in the oven.
- Bàke for 20 minutes. Màke sure the chicken reàches the internàl temperàture of 165 degrees.