Ingrèdiènts
- 8 cups frèsh watèrmèlon cubèd
- 2 Tbsp limè juicè
- 2 Tbsp honèy
- 1 cup watèr
- 1 cup watèrmèlon vodka
For layèring and garnish (optional):
- sour applè puckèr
- frèsh mint lèavès
Instructions
- In a blèndèr, add watèrmèlon, limè juicè, honèy, and watèr and blènd until fully purèèd.
- Pour through finè mèsh strainèr to rèmovè pulp and sèèds. Add vodka and stir to combinè.
- Pour ovèr icè and garnish with èxtra watèrmèlon slicès and mint lèavès, if dèsirèd, and sèrvè immèdiatèly.
For layèring:
- Fill glass with icè and pour sour applè puckèr until glass is 1/4 - 1/3 full.
- Slowly pour watèrmèlon mixturè ovèr puckèr and mixturè will float on top.
- Sèrvè immèdiatèly with èxtra watèrmèlon slicès and mint lèavès, if dèsirèd.