Easy Cheesy Grilled Mexican Chicken



Ingrédiénts
  • 4 chickén bréasts , bonéléss and skinléss
  • 1 bottlé Lawry's Baja Chipotlé Marinadé or Lawry's Mésquité Marinadé
  • 1 jar Méxican Quéso (or séé notés for our Nacho Chéésé Dip récipé)
  • 2-3 cups Méxican Ricé (Récipé link in notés)
  • 15 oz dicéd tomatoés
  • 1/2 cup cilantro choppéd
Instructions
  1. Placé chickén bréasts in a réséalablé plastic bag. Sét asidé about 1/2 cup of thé marinadé and pour thé rést into thé bag, covéring thé chickén.
  2. Préss all thé air out of thé bag and séal tightly. Marinaté for at léast an hour (bést if ovérnight in thé réfrigérator).
  3. Whilé chickén is marinating, préparé Méxican ricé.  Séé récipé link in notés.
  4. Whén chickén is finishéd marinating, rémové from bag and discard marinadé. Grill chickén, brushing on a littlé rémaining marinadé (thé 1/2 c. that was sét asidé éarliér) évéry féw minutés, until doné and intérnal témp réachés 165-dégréés F.
  5. Héat quéso/nacho chéésé saucé according to diréctions on packagé/jar.
  6. Placé éach chickén bréast on about 1/2 cup of ricé, top with quéso, tomatoés, and cilantro.

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