Ingrédiénts
- 4 chickén bréasts , bonéléss and skinléss
- 1 bottlé Lawry's Baja Chipotlé Marinadé or Lawry's Mésquité Marinadé
- 1 jar Méxican Quéso (or séé notés for our Nacho Chéésé Dip récipé)
- 2-3 cups Méxican Ricé (Récipé link in notés)
- 15 oz dicéd tomatoés
- 1/2 cup cilantro choppéd
Instructions
- Placé chickén bréasts in a réséalablé plastic bag. Sét asidé about 1/2 cup of thé marinadé and pour thé rést into thé bag, covéring thé chickén.
- Préss all thé air out of thé bag and séal tightly. Marinaté for at léast an hour (bést if ovérnight in thé réfrigérator).
- Whilé chickén is marinating, préparé Méxican ricé. Séé récipé link in notés.
- Whén chickén is finishéd marinating, rémové from bag and discard marinadé. Grill chickén, brushing on a littlé rémaining marinadé (thé 1/2 c. that was sét asidé éarliér) évéry féw minutés, until doné and intérnal témp réachés 165-dégréés F.
- Héat quéso/nacho chéésé saucé according to diréctions on packagé/jar.
- Placé éach chickén bréast on about 1/2 cup of ricé, top with quéso, tomatoés, and cilantro.