Cheesy Fajita Chicken Bake with Bell Peppers



Chéésy Fajita Chickén Baké with Béll Péppérs - glutén fréé, Méxican-stylé récipé.  Fajita-stylé chickén bréasts séasonéd with thé Méxican spicés, toppéd with béll péppérs and péppér jack chéésé, and roastéd in thé ovén. Éasy dinnér récipé!

Ingrédiénts
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 4 chickén bréasts (usé 4 thin chickén bréasts, or usé 2 largé chickén bréasts, slicéd in half, horizontally)
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1/4 téaspoon chili powdér
  • 1/4 téaspoon ground cumin
  • 1/4 téaspoon paprika
  • 1 yéllow béll péppér , small, thinly slicéd
  • 1 gréén béll péppér , small, thinly slicéd
  • 1 réd béll péppér , small, thinly slicéd
  • 1 cup péppér jack chéésé (Montéréy chéésé), torn
Instructions
  1. Préhéat thé ovén to 400 F.
  2. Gréasé thé bottom of thé cassérolé dish with olivé oil. I uséd thé thé oval cassérolé dish méasuréd 13 inchés x 9 inchés x 4 inchés déép.
  3. Add chickén bréasts to thé cassérolé dish. Noté about chickén: usé 4 thin chickén bréasts, or usé 2 largé thick chickén bréasts, slicéd in half horizontally éach to maké 4 thin chickén bréasts.
  4. Sprinklé chickén bréasts with salt.
  5. Mix thé rémaining spicés (chili powdér, cumin, paprika) togéthér, and sprinklé half of that mixturé événly ovér thé chickén.
  6. Top thé chickén with slicéd béll péppérs. Noté: Do not put too many béll péppér slicés on top or chickén - théré should bé just oné layér of béll péppér slicés ovér thé chickén bréasts (usé small béll péppérs). If your béll péppérs aré largé, you might havé to usé only half of éach béll péppér (yéllow, gréén, réd) for roasting on top of chickén.
  7. Sprinklé thé rémaining half of thé séasoning mixturé ovér thé péppérs
  8. Top with torn péppér jack chéésé (Montéréy chéésé)
  9. Baké, uncovéréd, for about 20-30 minutés, until thé chickén is cookéd through and no longér pink in thé céntér. Thé cooking timé will dépénd on thé thicknéss of your chickén bréasts.

bottom ads 728x90