Best Dinner Recipe, Honey Sriracha Grilled Chicken Thighs



INGRÈDIÈNTS
  • 2.5 lbs. Just BARÈ Chickèn Thighs
  • 3 Tablèspoons unsaltèd buttèr
  • 1 Tablèspoon mincèd frèsh gingèr
  • 2 garlic clovès, mincèd
  • 1/4 tèaspoon smokèd paprika
  • 1/4 tèaspoon ground clovès
  • 4 Tablèspoons honèy
  • 6 Tablèspoons Sriracha
  • 1 Tablèspoon limè juicè
INSTRUCTIONS
  1. Hèat grill to mèdium high hèat, about 400 ºF.
  2. In a small saucèpan, add buttèr. Oncè mèltèd add in frèsh gingèr and garlic. Stir until fragrant, about 1 minutè.
  3. Nèxt add in smokèd paprika, ground clovès, honèy, Sriracha and limè juicè. Stir to combinè and lèt simmèr for 4-5 minutès.
  4. Pat chickèn thighs dry. Sèason with salt and pèppèr on both sidès.
  5. Spray grill gratès with cooking spray or rub with olivè oil soakèd rag.
  6. Placè chickèn thighs on grill, skin sidè down first. Grill for 4-5 minutès. Flip thè chickèn ovèr and grill on thè othèr sidè for 4-5 minutès.
  7. Continuè to cook chickèn, flipping èvèry 3-4 minutès so it doèsn’t burn until thè intèrnal tèmpèraturè is 165ºF. (about 25-30 minutès)
  8. During thè last 5 minutès of grilling brush thè glazè on both sidès of thè chickèn.
  9. Rèmovè from grill.
  10. Sèrvè


bottom ads 728x90