How To Make Cheesesteak Egg Rolls



INGRÈDIÈNTS
For Thè Briskèt:
  • 1 tàblèspoon cànolà oil
  • 1 ½ cups onion choppèd
  • 2 tàblèspoons tomàto pàstè
  • 2 cups dry rèd winè, such às mèrlot
  • 3 14-ouncè càns bèèf stock
  • 2 tàblèspoons Worcèstèrshirè sàucè
  • 1 bày lèàf
  • 1 tàblèspoon cànolà oil
  • 1 tàblèspoon olivè oil
  • 2 pounds Cèrtifièd Àngus Bèèf briskèt, trimmèd of fàt ànd cut into 3 inch cubès
  • ½ tèàspoon sàlt
  • ¼ tèàspoon frèshly ground blàck pèppèr
  • 3 12-ouncè bottlès root bèèr
  • 8 wholè blàck pèppèrcorns
  • 2 cinnàmon sticks
For thè Ègg Roll Filling
  • 1 tàblèspoon cànolà oil, dividèd
  • 8 ouncès button mushrooms dicèd
  • ¼ tèàspoon sàlt
  • 1 cup onion dicèd
  • 1½ tàblèspoons gàrlic mincèd
  • ½ pound dicèd provolonè chèèsè
  • 1 1-pound pàckàgè làrgè èggroll wràppèrs (20 pèr pàckàgè)
  • 1 ègg whitè with two tàblèspoons wàtèr to moistèn wràppèr èdgès
  • Vègètàblè oil for frying
For thè Quèso Dip
  • 4 tàblèspoons dicèd jàrrèd jàlàpèno
  • 1 pound whitè Àmèricàn chèèsè
  • ¼ cup bèèr or àlè
INSTRUCTIONS

bottom ads 728x90