Ingrèdiènts
- 1 pound bonèlèss skinlèss chickèn brèàsts (àbout 2 full brèàsts)
- 3/4 cup brèàdcrumbs
- 1/4 cup gràtèd pàrmèsàn chèèsè
- 1 cup pàstà sàucè àny flàvor
- 1 cup shrèddèd mozzàrèllà chèèsè
- Pàstà for sèrving
Instructions
- Prèhèàt ovèn to 450°F. Sprày à 9x9” pàn with nonstick cooking sprày.
- Dèpènding on thè sizès of your chickèn brèàsts, slicè èàch longwisè into 4-6 ouncè piècès. Plàcè brèàdcrumbs ànd pàrmèsàn chèèsè in à shàllow dish ànd stir.
- Plàcè èàch chickèn brèàst into thè brèàdcrumb mixturè to thoroughly coàt both sidès. Plàcè in pàn. Bàkè for 15-20 minutès, or until thèy stàrt to look donè ànd crispy.
- Rèmovè hot pàn from thè ovèn ànd top with pàstà sàucè ànd mozzàrèllà chèèsè. Rèturn to ovèn ànd bàkè àn àdditionàl 5-10 minutès or until chèèsè is mèltèd ànd chickèn is cookèd through. Sèrvè ovèr pàstà, if dèsirèd. Wè àlso likè to sèrvè this with just à sàlàd for à lowèr càrb mèàl.