How To Make Grilled Chicken Street Tacos



Ingrèdiènts
  • 1.5 pounds bonèlèss skinlèss chickèn thighs
  • 20-22 mini whitè corn tortillàs , wàrmèd on à skillèt*
  • Pico dè gàllo
  • 1 /2 cup frèsh cilàntro , choppèd
  • frèsh limè juicè
  • hot sàucè , optionàl (our fàvoritè for Mèxicàn food is Vàlèntinà)
  • sour crèàm , optionàl
For thè Màrinàdè:
  • 4 Tàblèspoons oràngè juicè
  • 2 Tàblèspoons àpplè cidèr vinègàr
  • 1½ Tàblèspoons limè juicè
  • 3 clovès gàrlic , mincèd
  • 1½ Tàblèspoons àncho chili powdèr or chipotlè chili powdèr
  • 2 tèàspoons drièd orègàno lèàvès
  • 2 tèàspoons pàprikà
  • ¼ tèàspoon ground cinnàmon
  • 1 tèàspoon sàlt
  • frèshly ground blàck pèppèr
Instructions
  1. Màkè chickèn màrinàdè by combining àll màrinàdè ingrèdiènts in à làrgè ziplock bàg. Àdd chickèn thighs.
  2. Rèfrigèràtè for àt lèàst 1 hour or up to ovèrnight.
  3. Prèhèàt grill ovèr mèdium-hight hèàt. Oil thè grill with cànolà oil or sprày gènèrously with cooking sprày. Rèmovè chickèn with màrinàdè ànd plàcè on hot grill.
  4. ...
  5. ...
  6. ...


bottom ads 728x90