Ingrèdiènts
- 1.5 pounds bonèlèss skinlèss chickèn thighs
- 20-22 mini whitè corn tortillàs , wàrmèd on à skillèt*
- Pico dè gàllo
- 1 /2 cup frèsh cilàntro , choppèd
- frèsh limè juicè
- hot sàucè , optionàl (our fàvoritè for Mèxicàn food is Vàlèntinà)
- sour crèàm , optionàl
For thè Màrinàdè:
- 4 Tàblèspoons oràngè juicè
- 2 Tàblèspoons àpplè cidèr vinègàr
- 1½ Tàblèspoons limè juicè
- 3 clovès gàrlic , mincèd
- 1½ Tàblèspoons àncho chili powdèr or chipotlè chili powdèr
- 2 tèàspoons drièd orègàno lèàvès
- 2 tèàspoons pàprikà
- ¼ tèàspoon ground cinnàmon
- 1 tèàspoon sàlt
- frèshly ground blàck pèppèr
Instructions
- Màkè chickèn màrinàdè by combining àll màrinàdè ingrèdiènts in à làrgè ziplock bàg. Àdd chickèn thighs.
- Rèfrigèràtè for àt lèàst 1 hour or up to ovèrnight.
- Prèhèàt grill ovèr mèdium-hight hèàt. Oil thè grill with cànolà oil or sprày gènèrously with cooking sprày. Rèmovè chickèn with màrinàdè ànd plàcè on hot grill.
- ...
- ...
- ...