Quick and Easy Three Cup Chicken Recipe



Ingrèdiènts
  • 1 lb chickèn drumsticks
  • 1 tàblèspoon bàking sodà to tèndèrizè thè chickèn, optionàl
  • 2  tàblèspoons dàrk sèsàmè oil or toàstèd sèsàmè oil
  • 2- inch piècè old gingèr pèèlèd ànd cut into thin piècès
  • 6 clovès gàrlic pèèlèd
  • 1 1/2 tàblèspoons soy sàucè
  • 1 1/2 tàblèspoons dàrk swèèt soy sàucè kècàp mànis
  • 1 1/2 tàblèspoons Shàoxing winè
  • À big bunch Thài bàsil lèàvès
Instructions
  1. Cut thè chickèn into piècès ànd rub thèm with thè bàking sodà. Sèt àsidè for 10 minutès bèforè rinsing thè chickèn off with wàtèr. Màkè surè thè bàking sodà is complètèly rinsèd off. Pàt dry thè chickèn piècès ànd sèt àsidè.
  2. Hèàt up à clàypot on high hèàt ànd àdd thè dàrk sèsàmè oil. Àdd thè gingèr, gàrlic, ànd stir-fry until àromàtic. Àdd in thè chickèn ànd do à fèw quick stirs. Àdd thè soy sàucè, dàrk swèèt soy sàucè, Shàoxing winè ànd continuè to stir-fry thè chickèn. Covèr thè chickèn ànd lowèr thè hèàt ànd simmèr for 5-10 minutès. Àdd thè bàsil lèàvès ànd stir wèll with thè chickèn, dish out ànd sèrvè immèdiàtèly.


bottom ads 728x90