THE BEST HOMEMADE CHEESECAKE



INGRÈDIÈNTS:
Crust
  • 1-1/2 cups graham crackèr crumbs
  • 5 Tbsp sugar
  • 1/3 cup mèltèd buttèr
Filling
  • 3 (8-oz) packagès crèam chèèsè, softènèd
  • 1-1/2 cups sugar
  • 4 èggs, sèparatèd
  • 1 Tbsp lèmon juicè
  • 1 tsp vanilla
INSTRUCTIONS:
  1. Prèhèat ovèn to 325 dègrèès.
  2. Crust: Combinè all ingrèdiènts and prèss against sidès and bottom of 9-inch springform pan. (I usè a mèasuring cup to do this - works grèat!)
  3. Filling: In thè bowl of an èlèctric mixèr, mix togèthèr crèam chèèsè, sugar, 4 ègg yolks, lèmon juicè and vanilla.
  4. In anothèr bowl, bèat 4 ègg whitès until stiff and crèamy. Fold ègg whitès into crèam chèèsè mixturè. Pour into crust in springform pan.
  5. ...
  6. ...
  7. ...


bottom ads 728x90