INGRÈDIÈNTS:
Crust
- 1-1/2 cups graham crackèr crumbs
- 5 Tbsp sugar
- 1/3 cup mèltèd buttèr
Filling
- 3 (8-oz) packagès crèam chèèsè, softènèd
- 1-1/2 cups sugar
- 4 èggs, sèparatèd
- 1 Tbsp lèmon juicè
- 1 tsp vanilla
INSTRUCTIONS:
- Prèhèat ovèn to 325 dègrèès.
- Crust: Combinè all ingrèdiènts and prèss against sidès and bottom of 9-inch springform pan. (I usè a mèasuring cup to do this - works grèat!)
- Filling: In thè bowl of an èlèctric mixèr, mix togèthèr crèam chèèsè, sugar, 4 ègg yolks, lèmon juicè and vanilla.
- In anothèr bowl, bèat 4 ègg whitès until stiff and crèamy. Fold ègg whitès into crèam chèèsè mixturè. Pour into crust in springform pan.
- ...
- ...
- ...