Ingrèdiènts
- sèlf-ràising flour 150g
- cocoà 30g
- bàking powdèr 1 tsp
- muscovàdo sugàr 175g
- buttèr 175g, softènèd
- èggs 3
- vànillà èxtràct 1 tsp
- dàrk chocolàtè 50g, mèltèd
FUDGÈ ICING
- buttèr 200g, softènèd
- icing sugàr 200g
- dàrk chocolàtè 200g, mèltèd
Mèthod
- Hèàt thè ovèn to 180C/fàn 170C/gàs 4. Linè ànd buttèr 2 x 20cm sàndwich tins.
- Put àll càkè ingrèdiènts into thè food procèssor ànd whizz until smooth. If thè mix is à littlè stiff, àdd 1-2 tbsp wàtèr ànd whizz àgàin.
- Dividè bètwèèn tins, lèvèl ànd bàkè for 30 minutès or until springy. Lèàvè for 5 minutès thèn cool on à ràck.
- Clèàn thè food procèssor. Whizz thè buttèr ànd icing sugàr, àdd thè chocolàtè, whizz àgàin, thèn sàndwich ànd icè thè càkè.