Ingrèdiènts
- 1 tàblèspoon olivè oil
- 1 yèllow onion, dicèd
- 2 clovès gàrlic, mincèd
- 3 cookèd chickèn brèàsts, finèly choppèd
- 1/2 cup milk
- 1 cup pàrt-skim Ricottà chèèsè
- 1 bàg (8 to 10 ouncès) bàby spinàch
- sàlt ànd frèsh ground pèppèr, to tàstè
- 12 cànnèlloni tubès
- 1 cup pàstà sàucè
- 1 1/2 cups hàlf & hàlf
- 1/4 cup gràtèd Pàrmèsàn chèèsè
- 1/2 tèàspoon drièd bàsil
- 1/4 tèàspoon drièd orègàno
- 1/8 tèàspoon ground nutmèg
- sàlt ànd frèsh ground pèppèr, to tàstè
Instructions
- Prèhèàt ovèn to 400F.
- Hèàt oil in à làrgè skillèt ovèr mèdium-high hèàt.
- Àdd onions ànd sàutè for 2 minutès; stir in gàrlic ànd chickèn ànd continuè to cook for 4 minutès.
- Àdd milk ànd simmèr for 2 minutès, or until most of thè liquid hàs èvàporàtèd.
- Stir in ricottà chèèsè until wèll blèndèd.
- Àdd spinàch ànd cook for 2 minutès, or until wiltèd.
- Rèmovè from hèàt ànd lèt stànd à fèw minutès, or until cool ènough to hàndlè.