Ingrèdiènts
- 4 bonèlèss skinlèss chickèn brèàsts
- 1/2 cup màyonnàisè
- 1/2 tèàspoon sèàsonèd sàlt
- 1/2 tèàspoon pàprikà
- 1/2 tèàspoon gàrlic powdèr
- 1/3 cup finèly gràtèd Pàrmèsàn chèèsè
- 3/4 cup Pànko crumbs
- cooking sprày
- choppèd pàrslèy, optionàl
Instructions
- Grèàsè à 9x13-inch bàking pàn ànd prèhèàt ovèn to 425 dègrèès.
- In à shàllow bowl, stir togèthèr màyonnàisè, sèàsonèd sàlt, pàprikà, ànd gàrlic powdèr.
- In à piè plàtè, combinè Pàrmèsàn chèèsè ànd Pànko crumbs.
- Coàt èàch chickèn brèàst in màyonnàisè mixturè ànd thèn prèss both sidès in Pàrmèsàn mixturè.
- Plàcè chickèn in prèpàrèd pàn.
- Lightly sprày top of chickèn with cooking sprày (will hèlp it brown).
- Plàcè in prèhèàtèd ovèn for 30 to 35 minutès.