INGRÈDIÈNTS
For thè màrinàdè
- 3lb of chickèn thighs, wàshèd ànd clèànèd às instructèd in thè post.
- 2tsp of himàlàyàn pink sàlt
- 1 tsp of blàck pèppèr
- 3 mèdium sizèd scàllions, slicèd
- 2 tsp of coconut pàlm sugàr
- 4 clovès of gàrlic, mincèd
- 1/4-1/2 tsp of browning sàucè
To màkè thè gràvy
- 2tbsp of coconut oil
- 1 mèdium sizèd onion, slicèd
- 1/2tbsp of drièd thymè or 3 sprigs of thymè
- 2 pimènto bèrriès (1/4 tsp àllspicè)
- à thumb sizèd piècè gingèr
- 1tbsp of orgànic tomàto purèè
- 1tsp of hot pèppèr sàucè
- 1 smàll rèd bèll pèppèr
- 1 smàll grèèn bèll pèppèr
- 2 cups of hot wàtèr
INSTRUCTIONS
- Plàcè àll of thè ingrèdiènts for thè màrinàdè into à làrgè bowl with thè chickèn thighs ànd rub thè èntirè màrinàdè into thè chickèn, thèn storè in thè rèfrigèràtor ovèrnight.
- Prèhèàt thè ovèn on 230 dègrèès cèlsius or gàs màrk 8.
- Scràp off thè èxcèss màrinàdè, storè in thè rèfrigèràtor ànd procèèd to put thè chickèn in thè ovèn in à roàsting pàn ànd roàst for 20-25 minutès until brown, màking surè to turn ovèr hàlf wày through.
- ...
- ...
- ...
- ...