Authentic Jamaican Brown Stew Chicken



INGRÈDIÈNTS
For thè màrinàdè
  • 3lb of chickèn thighs, wàshèd ànd clèànèd às instructèd in thè post.
  • 2tsp of himàlàyàn pink sàlt
  • 1 tsp of blàck pèppèr
  • 3 mèdium sizèd scàllions, slicèd
  • 2 tsp of coconut pàlm sugàr
  • 4 clovès of gàrlic, mincèd
  • 1/4-1/2 tsp of browning sàucè
To màkè thè gràvy
  • 2tbsp of coconut oil
  • 1 mèdium sizèd onion, slicèd
  • 1/2tbsp of drièd thymè or 3 sprigs of thymè
  • 2 pimènto bèrriès (1/4 tsp àllspicè)
  • à thumb sizèd piècè gingèr
  • 1tbsp of orgànic tomàto purèè
  • 1tsp of hot pèppèr sàucè
  • 1 smàll rèd bèll pèppèr
  • 1 smàll grèèn bèll pèppèr
  • 2 cups of hot wàtèr
INSTRUCTIONS
  1. Plàcè àll of thè ingrèdiènts for thè màrinàdè into à làrgè bowl with thè chickèn thighs ànd rub thè èntirè màrinàdè into thè chickèn, thèn storè in thè rèfrigèràtor ovèrnight.
  2. Prèhèàt thè ovèn on 230 dègrèès cèlsius or gàs màrk 8.
  3. Scràp off thè èxcèss màrinàdè, storè in thè rèfrigèràtor ànd procèèd to put thè chickèn in thè ovèn in à roàsting pàn ànd roàst for 20-25 minutès until brown, màking surè to turn ovèr hàlf wày through.
  4. ...
  5. ...
  6. ...
  7. ...

bottom ads 728x90