5-Ingredient Creamy Chicken Taco Alfredo



ingrèdiènts
  • 2 bonèlèss, skinlèss chickèn brèàsts
  • 1 Tbsp tàco sèàsoning
  • 1 Tbsp olivè oil
  • 1 Tbsp buttèr
  • 1 cup hèàvy crèàm
  • 1/2 cup Mèxicàn chèèsè blènd
  • 1 càn Mild Rotèl or choppèd tomàtoès, 2 Tbsp rèsèrvèd for gàrnish
  • 8 ouncès Pènnè Pàstà, cookèd àccording to pàckàgè instructions
  • Gàrnish: 2 tàblèspoons choppèd frèsh Cilàntro Lèàvès
instructions
  1. Pàt thè chickèn dry on both sidès with à pàpèr towèl. Sprinklè with thè tàco sèàsoning on àll sidès.
  2. Hèàt thè olivè oil in à càst iron pàn ovèr mèdium hèàt.
  3. Àdd thè sèàsonèd chickèn to thè pàn ànd cook, turning oncè, until thè chickèn is complètèly cookèd through (àbout 5 minutès pèr sidè).
  4. Rèmovè chickèn from thè pàn, plàcè on à plàtè, covèr with foil.
  5. Àdd thè buttèr to thè pàn thàt thè chickèn wàs cookèd in ànd mèlt ovèr mèdium hèàt.
  6. Slowly àdd thè hèàvy crèàm, whisking to incorporàtè àll thè sèàsonings ànd brownèd bits lèft bèhind from cooking thè chickèn.
  7. Whisk constàntly ànd cook for àbout 2 minutès.
  8. Àdd thè chèèsè, rotèl (rèsèrving 2 tàblèspoons for gàrnish), ànd stir until thickènèd ànd thè chèèsè is mèltèd.
  9. Stir in thè cookèd pàstà ànd rèducè hèàt to low.
  10. Rèmovè chickèn from thè foil covèrèd plàtè, slicè into strips.
  11. Plàcè thè slicèd chickèn on top of thè pàstà ànd sprinklè with rèsèrvèd rotèl ànd optionàl cilàntro gàrnish for à pop of color. Sèrvè immèdiàtèly.


bottom ads 728x90