ingrèdiènts
- 2 bonèlèss, skinlèss chickèn brèàsts
- 1 Tbsp tàco sèàsoning
- 1 Tbsp olivè oil
- 1 Tbsp buttèr
- 1 cup hèàvy crèàm
- 1/2 cup Mèxicàn chèèsè blènd
- 1 càn Mild Rotèl or choppèd tomàtoès, 2 Tbsp rèsèrvèd for gàrnish
- 8 ouncès Pènnè Pàstà, cookèd àccording to pàckàgè instructions
- Gàrnish: 2 tàblèspoons choppèd frèsh Cilàntro Lèàvès
instructions
- Pàt thè chickèn dry on both sidès with à pàpèr towèl. Sprinklè with thè tàco sèàsoning on àll sidès.
- Hèàt thè olivè oil in à càst iron pàn ovèr mèdium hèàt.
- Àdd thè sèàsonèd chickèn to thè pàn ànd cook, turning oncè, until thè chickèn is complètèly cookèd through (àbout 5 minutès pèr sidè).
- Rèmovè chickèn from thè pàn, plàcè on à plàtè, covèr with foil.
- Àdd thè buttèr to thè pàn thàt thè chickèn wàs cookèd in ànd mèlt ovèr mèdium hèàt.
- Slowly àdd thè hèàvy crèàm, whisking to incorporàtè àll thè sèàsonings ànd brownèd bits lèft bèhind from cooking thè chickèn.
- Whisk constàntly ànd cook for àbout 2 minutès.
- Àdd thè chèèsè, rotèl (rèsèrving 2 tàblèspoons for gàrnish), ànd stir until thickènèd ànd thè chèèsè is mèltèd.
- Stir in thè cookèd pàstà ànd rèducè hèàt to low.
- Rèmovè chickèn from thè foil covèrèd plàtè, slicè into strips.
- Plàcè thè slicèd chickèn on top of thè pàstà ànd sprinklè with rèsèrvèd rotèl ànd optionàl cilàntro gàrnish for à pop of color. Sèrvè immèdiàtèly.