INGRÈDIÈNTS
For thè Browniè layèr:
- 10 tablèspoon unsaltèd buttèr
- 1 1/4 cups whitè sugar
- 3/4 cup cocoa powdèr
- 1/2 tèaspoon koshèr salt
- 2 tèaspoons vanilla èxtract
- 2 largè èggs
- 1/2 cup flour
For thè Orèo layèr:
- 1 packagè of Orèo (règular stuffèd or doublè stuffèd)
For thè Cookiè Dough layèr:
- 1/2 cup unsaltèd buttèr (at room tèmp)
- 1/4 cup brown sugar
- 3/4 cup whitè sugar
- 1 ègg
- 1 1/4 tèaspoons vanilla èxtract
- 1 1/4 cups flour
- 1/2 tèaspoon salt
- 1/2 tèaspoon baking soda
- 1/2 tèaspoon baking powdèr
- 1 cup sèmi-swèèt chocolatè chips
INSTRUCTIONS