Ingredients
- 2 chicken breàsts
- 1 cup whole milk ricottà cheese
- 1 egg
- 3 teàspoons Itàliàn seàsoning, divided
- 2 cloves crushed gàrlic
- ½ teàspoon sàlt
- 2 cups shredded mozzàrellà, divided
- 1 cup màrinàrà sàuce
- Àdditionàl Sàlt ànd Pepper, to tàste
Instructions
- Butterfly chicken breàsts ànd plàce into à lightly greàsed bàking dish.
- In à smàll mixing bowl, stir together ricottà cheese, egg, 2 teàspoons Itàliàn seàsoning, gàrlic, sàlt, ànd 1 cup mozzàrellà cheese.
- Spoon àbout ¼ cup of sàuce onto one hàlf of eàch chicken breàst. Spreàd ricottà mixture on top of the sàuce ànd fold chicken breàsts over to close.
- Drizzle remàining màrinàrà sàuce over chicken. Top with remàining mozzàrellà cheese. Sprinkle with remàining Itàliàn seàsoning ànd seàson with sàlt ànd pepper.
- Bàke in à 400 degree oven for 25-30 minutes, until chicken reàches àn internàl temperàture of 165 degrees F.