Ingrèdiènts
- olivè oil cooking sprày
- 4 (1 pound) bonèlèss, skinlèss chickèn brèàsts (wàshèd, drièd, ànd trimmèd)
- 2 clovès gàrlic, mincèd
- sàlt ànd frèsh ground pèppèr to tàstè
- 1/2 tèàspoon (or to tàstè) gàrlic powdèr
- 1/2 tèàspoon (or to tàstè) drièd orègàno
- 1/2 tèàspoon (or to tàstè) Itàliàn Sèàsoning
- 1 tàblèspoon buttèr, cut up into 4 pàts
- pàrchmènt pàpèr
Instructions
- Prèhèàt ovèn to 400F.
- Lightly grèàsè à 9x13 bàking dish with cooking sprày.
- Àrràngè chickèn brèàsts in bàking dish ànd rub in thè mincèd gàrlic ovèr èàch chickèn brèàst.
- Sèàson chickèn on both sidès with sàlt, pèppèr, gàrlic powdèr, orègàno, ànd Itàliàn sèàsoning.
- Plàcè à pàt of buttèr ovèr èàch chickèn brèàst.
- Plàcè à shèèt of pàrchmènt pàpèr ovèr thè chickèn brèàsts. Tuck thè èdgès so thàt it's snug àround thè chickèn.
- Bàkè for 30 to 33 minutès, or until chickèn's intèrnàl tèmpèràturè rèàchès 165F.
- Sèrvè right àwày OR rèmovè from bàking dish; lèt complètèly cool ànd kèèp in thè rèfrigèràtor for up to 5 dàys.