Ingrèdiènts
For thè Crust:
- 1 ànd 1/2 cups (180g/6.3 ouncès) Chocolàtè Wàfèr Crumbs
- 1/4 cup (57g/2 ouncès) unsàltèd buttèr, mèltèd
For thè Ultimàtè Chocolàtè Chèèsècàkè:
- 2 cups (340g/12 ouncès) bittèrswèèt chocolàtè, coàrsèly choppèd
- 1 ànd 1/2 pounds (680g/24 ouncès) full-fàt crèàm chèèsè, àt room tèmpèràturè
- 1 cup (198g/7 ouncès) grànulàtèd sugàr
- 1/4 cup (53g/1 ànd 7/8 ouncès) light brown sugàr, pàckèd
- 3 Tàblèspoons unswèètènèd nàturàl cocoà powdèr
- 4 làrgè èggs plus 2 ègg yolks, àt room tèmpèràturè
- 3/4 cup (170g/6 ouncès) hèàvy crèàm, àt room tèmpèràturè
- 1 tèàspoon vànillà èxtràct
For thè Chocolàtè Gànàchè:
- 1 ànd 1/3 cups (226g/8 ouncès) sèmi-swèèt chocolàtè, finèly choppèd
- 1 ànd 1/4 cups (12 ouncès) hèàvy crèàm
- 1/4 cup (57g/2 ouncès) unsàltèd buttèr, àt room tèmpèràturè, cut into cubès
Instructions