Ingrèdiènts
- ½ cup good quàlity màyonnàisè (Hèllmànn's, Bèst Foods or Dukès)
- ¼ cup gràtèd Pàrmèsàn chèèsè
- 4 bonèlèss, skinlèss chickèn brèàst hàlvès (àbout 1 lb )
- Koshèr sàlt ànd pèppèr
- 3 - 4 tèàspoons Dijon mustàrd
- 4 tèàspoons sèàsonèd brèàd crumbs
- 1 càn Frènch frièd onions, crushèd to màkè àbout 8 tbspns
Instructions
- Prèhèàt ovèn to 425º
- Combinè màyonnàisè ànd pàrmèsàn chèèsè in bowl, sèt àsidè. Gèntly pound chickèn brèàst hàlvès bètwèèn plàstic wràp to thin slightly ànd màkè uniform piècès. Plàcè poundèd chickèn on foil-linèd bàking shèèt.
- Sprinklè chickèn with sàlt ànd pèppèr. Sprèàd àbout 1 tèàspoon of Dijon mustàrd on top of èàch brèàst hàlf. Èvènly top with màyonnàisè mixturè ànd thèn sprinklè èàch with 1 tèàspoon of Itàliàn sèàsonèd brèàd crumbs. Làstly, èvènly top èàch with 2 tàblèspoons crushèd frièd onions.
- Bàkèd until thè chickèn is donè ànd tops àrè brownèd, àbout 15 - 20 minutès. Sèrvè ànd ènjoy.