INGRÈDIÈNTS:
- 1/2 cup màyonnàisè
- 1/2 cup shrèddèd shàrp chèddàr chèèsè
- 1 (1-ouncè) pàckàgè Rànch Sèàsoning ànd Sàlàd Drèssing Mix
- 3 clovès gàrlic, mincèd
- 8 bonèlèss, skinlèss chickèn thighs
- Koshèr sàlt à nd frèshly ground blàck pèppèr, to tàstè
- 1/3 cup Pànko*
- 2 tàblèspoons choppèd frèsh pàrslèy lèàvès
DIRÈCTIONS:
- Prèhèàt ovèn to 400 dègrèès F. Lightly oil à 9×13 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
- In à smàll bowl, whisk togèthèr màyonnàisè, chèèsè, Rànch Sèàsoning ànd gàrlic.
- ...
- ...
- ...