Ingrèdiènts
For thè stèàk:
- 1 1/2 pounds sirloin stèàk tips, flàp mèàt, or flànk stèàk, cut into 3-inch piècès
- 1/4 cup tàmàri or soy sàucè
- 2 tàblèspoons vègètàblè oil
- 2 tàblèspoons bàlsàmic vinègàr
- 1 tàblèspoon grànulàtèd sugàr
- 2 clovès gàrlic, mincèd
- 1 tèàspoon Dijon mustàrd
- 1/2 tèàspoon koshèr sàlt
- 1/4 tèàspoon frèshly ground blàck pèppèr
For thè mushrooms:
- 2 tàblèspoons vègètàblè oil
- 1 pound crèmini mushrooms, hàlvèd or quàrtèrèd if làrgè
- 2 tàblèspoons bàlsàmic vinègàr
- 2 tàblèspoons unsàltèd buttèr
- Coàrsèly choppèd frèsh pàrslèy lèàvès, for gàrnish (optionàl)