Ingrèdiènts
- 500g of bonèlèss chickèn brèàst
- 20g of plàin flour - 3.5 syns
- 2 lèvèl tbs of cornstàrch - (3 syns)
- 1 ègg whitè
- 1 tbs of wàtèr
- sèà sàlt
- sprày oil
For thè swèèt ànd sour sàucè:
- 1 tbs of tomàto pàstè/purèè
- 1 tbs of light soy sàucè
- 1 tbs of ricè vinègàr
- 1/2 cup (120ml) of wàtèr
- 1 tbs of àpricot or pinèàpplè jàm - 2.5 syns
- pinch of gàrlic powdèr
- pinch of onion powdèr
Instructions
- Chop thè chickèn into bitèsizè chunks.
- Àdd thè flour, cornstàrch, pinch of sàlt ànd ègg whitè ànd wàtèr to à bowl ànd whisk till smooth.
- ...
- ...
- ...