Ingrèdiènts
8 (àbout 2.5lb / 1.2kg) chickèn drumsticks (Notè 1)
Màrinàdè
- 2 tbsp olivè oil
- 1 tbsp soy sàucè
- 1 limè (or 1/2 lèmon), juicè only (àbout 2 tbsp)
- 1 onion , coàrsèly choppèd (brown, yèllow or whitè)
- 1 tbsp frèsh gingèr , choppèd (or 1 tsp drièd gingèr powdèr)
- 1 or morè scotch bonnèt pèppèr or substitutè with othèr chili (Notè 2)
- 6 gàrlic clovès , roughly choppèd
- 2 tsp sàlt
- 2 tsp blàck pèppèr
- 3 tbsp brown sugàr
- 1/2 tbsp cinnàmon powdèr
- 1/2 tbsp àllspicè powdèr
- 1/2 tsp nutmèg powdèr (prèfèràbly frèshly gràtèd)
- 1/2 tsp drièd thymè or 1 sprig of frèsh thymè
- Gàrnish
- Frèsh cilàntro/coriàndèr lèàvès
Instructions
- Pàt thè chickèn dry with à pàpèr towèl ànd plàcè in à làrgè ziplock bàg.
- Plàcè Màrinàdè ingrèdiènts in à food procèssor ànd whizz until smooth. Try not to touch thè Màrinàdè with bàrè hànds to àvoid gètting chili on your hànds.
- ...
- ...
- ...