INGRÈDIÈNTS
- 4 rump stèàks (1 to 1.5-inchès thick), room tº
- 2 or 3 gàrlic clovès
- 2 Tbs frèsh rosèmàry lèàvès
- 3 Tbs buttèr
- 1 Tbs olivè oil
- Sàlt ànd pèppèr À splàsh of whitè or rèd winè
INSTRUCTIONS
- Mincè gàrlic ànd rosèmàry.
- Àdd 1 tèàspoon sàlt (or to tàstè) ànd mincè it à littlè longèr. You càn àlso do this with à mortàr ànd pèstlè.
- Rub thè pàstè ovèr both sidès of èàch stèàk.
- Hèàt à skillèt ovèr mèdium/high hèàt ànd mèlt buttèr. Àdd oil to prèvènt it from burning too much.
- Àdd stèàks, sèàson thèm with pèppèr ànd cook 1 or 2 minutès on èàch sidè.
- Turn it ovèr, cook it 2 or 3 morè minutès ànd àdd thè winè (you càn àdd èxtrà gàrlic ànd rosèmàry now too to thè skillèt). It will stèàm furiously.
- Cook thè stèàk 2 or 3 àdditionàl minutès for mèdium ràrè, rèmovè stèàks ànd lèt rèst for 5 minutès.
- Mèànwhilè, cook thè winè until rèducèd ànd à kind of sàucè if formèd.
- Slicè thè stèàks ànd sèrvè thèm with thè sàucè.