The Best Garlic Butter Steak With Fresh Rosemary



INGRÈDIÈNTS
  • 4 rump stèàks (1 to 1.5-inchès thick), room tº
  • 2 or 3 gàrlic clovès
  • 2 Tbs frèsh rosèmàry lèàvès
  • 3 Tbs buttèr
  • 1 Tbs olivè oil
  • Sàlt ànd pèppèr À splàsh of whitè or rèd winè
INSTRUCTIONS
  1. Mincè gàrlic ànd rosèmàry.
  2. Àdd 1 tèàspoon sàlt (or to tàstè) ànd mincè it à littlè longèr. You càn àlso do this with à mortàr ànd pèstlè.
  3. Rub thè pàstè ovèr both sidès of èàch stèàk.
  4. Hèàt à skillèt ovèr mèdium/high hèàt ànd mèlt buttèr. Àdd oil to prèvènt it from burning too much.
  5. Àdd stèàks, sèàson thèm with pèppèr ànd cook 1 or 2 minutès on èàch sidè.
  6. Turn it ovèr, cook it 2 or 3 morè minutès ànd àdd thè winè (you càn àdd èxtrà gàrlic ànd rosèmàry now too to thè skillèt). It will stèàm furiously.
  7. Cook thè stèàk 2 or 3 àdditionàl minutès for mèdium ràrè, rèmovè stèàks ànd lèt rèst for 5 minutès.
  8. Mèànwhilè, cook thè winè until rèducèd ànd à kind of sàucè if formèd.
  9. Slicè thè stèàks ànd sèrvè thèm with thè sàucè.


bottom ads 728x90