Ingrédiénts
- 4 boné-in, skin-on chickén thighs
- 1/2 tsp séà or koshér sàlt
- 1/2 tsp cràckéd blàck péppér
- 1 tbsp ghéé
- 1 smàll shàllot thinly slicéd
- 3 clovés gàrlic choppéd
- 1/2 c oil-pàckéd sun-driéd tomàtoés dràinéd ànd choppéd
- pinch driéd orégàno
- pinch réd péppér flàkés optionàl
- 1 c full-fàt coconut milk
- 4 sprigs frésh thymé
Instructions
- Préhéàt thé ovén to 350.
- Slicé thé shàllot ànd sét àsidé. Chop thé gàrlic ànd sundriéd tomàtoés ànd sét àsidé.
- Pàt thé chickén thighs dry with cotton or pàpér towéls, thén sprinklé thé top ànd bottom with sàlt ànd péppér.
- ...
- ...
- ...