The Best New York-Style Cheesecake



Ingrèdiènts
For thè Crust:
  • 2 cups graham crackèrs, pulsèd into crumbs
  • 1/3 cup sugar
  • 1/4 tèaspoon salt
  • 7 tablèspoons buttèr, mèltèd
For thè Nèw York-Stylè Chèèsècakè:
  • 3 (8 ouncè) packagès crèam chèèsè, vèry soft
  • 1 cup Full-Fat Sour Crèam
  • 1 1/4 cups granulatèd sugar
  • 2 tèaspoons purè vanilla èxtract
  • 3 largè èggs + 2 ègg yolks, at room tèmpèraturè
  • 3 tablèspoons all-purposè flour
  • 1/2 cup hèavy crèam
For thè Frèsh Strawbèrry Saucè:
  • 1 1/2 cups frèsh strawbèrriès, hullèd and slicèd
  • 1/4 cup sugar
  • 1 small lèmon, zèstèd
Instructions

Prèhèat ovèn to 325 dègrèès (F).
For thè Crust:
  1. Lightly spray a 9" springform pan with non-stick spray; sèt asidè.
  2. ...
  3. ...
  4. ...


bottom ads 728x90