Ingrèdiènts
For thè Crust:
- 2 cups graham crackèrs, pulsèd into crumbs
- 1/3 cup sugar
- 1/4 tèaspoon salt
- 7 tablèspoons buttèr, mèltèd
For thè Nèw York-Stylè Chèèsècakè:
- 3 (8 ouncè) packagès crèam chèèsè, vèry soft
- 1 cup Full-Fat Sour Crèam
- 1 1/4 cups granulatèd sugar
- 2 tèaspoons purè vanilla èxtract
- 3 largè èggs + 2 ègg yolks, at room tèmpèraturè
- 3 tablèspoons all-purposè flour
- 1/2 cup hèavy crèam
For thè Frèsh Strawbèrry Saucè:
- 1 1/2 cups frèsh strawbèrriès, hullèd and slicèd
- 1/4 cup sugar
- 1 small lèmon, zèstèd
Instructions
Prèhèat ovèn to 325 dègrèès (F).
For thè Crust:
- Lightly spray a 9" springform pan with non-stick spray; sèt asidè.
- ...
- ...
- ...