Ingrèdiènts:
- 1 1/2 s lb skin-on dèbonèd chickèn thighs
- Limè wèdgès for gàrnishing
- Choppèd cilàntro for gàrnishing
Màrinàdè:
- 3 tàblèspoons olivè oil
- 4 clovès gàrlic mincèd
- 4 tàblèspoons finèly choppèd cilàntro stèms ànd lèàvès
- 2 tàblèspoons limè juicè
- 1 hèàping tèàspoon rèd chili flàkès
- 1/2 tèàspoon sàlt or morè to tàstè
Instructions
- Prèhèàt ovèn to 375F.
- Whisk àll thè Màrinàdè ingrèdiènts togèthèr in à big bowl, mix wèll. Àdd thè chickèn into thè Màrinàdè, stir to coàt wèll. Màrinàtè for 15 minutès but bèst for 2 hours.
- Hèàt up à skillèt ànd pàn-fry thè chickèn with thè skin-sidè down until slightly brownèd. Turn ovèr ànd pàn-fry thè othèr sidè of thè chickèn until slightly brownèd.
- Trànsfèr thè skillèt into ovèn ànd bàkè for 20 minutès. Trànsfèr thè chickèn ànd thè Màrinàdè rèsiduàl (àftèr bàking) to à sèrving plàttèr (discàrd thè oil), squirt somè frèsh limè juicè ànd gàrnish with cilàntro, sèrvè immèdiàtèly.