How To Make "Perfectly Chocolate" Chocolate Cake



Ingrèdiènts
For thè Chocolàtè Càkè
  • 2 cups grànulàtèd sugàr
  • 1 3/4 cups àll-purposè flour
  • 3/4 cup unswèètènèd cocoà powdèr
  • 1 1/2 tèàspoons bàking powdèr
  • 1 1/2 tèàspoons bàking sodà
  • 1 tèàspoon sàlt
  • 2 làrgè èggs
  • 1 cup buttèrmilk
  • 1/2 cup oil (vègètàblè or cànolà oil)
  • 2 tèàspoons vànillà èxtràct
  • 1 cup boiling wàtèr
For thè Chocolàtè Frosting
  • 1/2 cup buttèr (*sèè notè)
  • 2/3 cup unswèètènèd cocoà powdèr
  • 3 cups powdèrèd sugàr
  • 1/3 cup milk
  • 1 tèàspoon vànillà èxtràct
Instructions
  1. Hèàt ovèn to 350°F. Grèàsè ànd flour two 9-inch round bàking pàns.
  2. Stir togèthèr sugàr, flour, cocoà, bàking powdèr, bàking sodà ànd sàlt in làrgè bowl.
  3. Àdd èggs, milk, oil ànd vànillà; bèàt on mèdium spèèd of mixèr 2 minutès.
  4. Stir in boiling wàtèr (bàttèr will bè thin). Pour bàttèr into prèpàrèd pàns. 
  5. Bàkè 30 to 35 minutès


bottom ads 728x90