Ingrèdiènts
For thè Chocolàtè Càkè
- 2 cups grànulàtèd sugàr
- 1 3/4 cups àll-purposè flour
- 3/4 cup unswèètènèd cocoà powdèr
- 1 1/2 tèàspoons bàking powdèr
- 1 1/2 tèàspoons bàking sodà
- 1 tèàspoon sàlt
- 2 làrgè èggs
- 1 cup buttèrmilk
- 1/2 cup oil (vègètàblè or cànolà oil)
- 2 tèàspoons vànillà èxtràct
- 1 cup boiling wàtèr
For thè Chocolàtè Frosting
- 1/2 cup buttèr (*sèè notè)
- 2/3 cup unswèètènèd cocoà powdèr
- 3 cups powdèrèd sugàr
- 1/3 cup milk
- 1 tèàspoon vànillà èxtràct
Instructions
- Hèàt ovèn to 350°F. Grèàsè ànd flour two 9-inch round bàking pàns.
- Stir togèthèr sugàr, flour, cocoà, bàking powdèr, bàking sodà ànd sàlt in làrgè bowl.
- Àdd èggs, milk, oil ànd vànillà; bèàt on mèdium spèèd of mixèr 2 minutès.
- Stir in boiling wàtèr (bàttèr will bè thin). Pour bàttèr into prèpàrèd pàns.
- Bàkè 30 to 35 minutès