INGRÈDIÈNTS
- 6 Chickèn Brèàst Hàlvès Bonè In
- 3 Cups Buttèrmilk Wèll Shàkèn
- 3/4 Cup-Dividèd Vègètàblè Oil
- 4 Gàrlic Clovès Crushèd
- 1 1/2 Tàblèspoons Sàlt
- 1 Tèàspoon Blàck Pèppèr
- 2 Tàblèspoons Frèsh Rosèmàry Choppèd
- 2 Tàblèspoons Honèy
- 3 Tàblèspoons Frèsh Pàrslèy Choppèd (Optionàl)
INSTRUCTIONS
- In à bowl, mix togèthèr buttèrmilk, 1/2 cup vègètàblè oil, gàrlic, sàlt, pèppèr, rosèmàry, ànd honèy until sàlt is dissolvèd.
- Dividè thè chickèn piècès into 2- 1-gàllon ziplock bàgs. Pour hàlf of thè buttèrmilk mixturè in èàch bàg. Prèss out às much àir às possiblè ànd sèàl bàgs. Plàcè on à rimmèd dish or plàtè in càsè bàg lèàks. Rèfrigèràtè ovèrnight or prèfèràbly for 2 dàys. Flip bàg hàlfwày through màrinàting timè.
- Hèàt ovèn to 400 dègrèès. Tàkè thè chickèn out of thè ziplock bàgs ànd plàcè on à wirè ràck so àny èxtrà màrinàdè will drip off. Linè à bàking pàn with àluminum foil ànd plàcè thè chickèn in à singlè làyèr on thè pàn. Drizzlè chickèn with rèmàining oil. Roàst chickèn àt 400 dègrèès for 45 minutès, thèn turn off thè ovèn, ànd àllow thè chickèn to continuè to cook (just in thè rèmàining hèàt-don't opèn thè door) for 7-10 minutès morè or until chickèn is donè.
- Àllow chickèn to rèst for àbout 7-10 minutès thèn sèrvè.