No-Bake Espresso Chocolate Cheesecake



Ingrèdiènts
For thè Chocolàtè Cookiè Crust:
  • (1) règulàr full-sizè pàckàgè Orèo cookiès, crushèd into finè crumbs
  • 8 tàblèspoons unsàltèd buttèr, mèltèd
  • 1/2 tèàspoon èsprèsso powdèr
For thè Èsprèsso Chèèsècàkè Filling:
  • 14 ouncès bittèrswèèt chocolàtè, coàrsèly choppèd
  • 1 ànd 1/2 tèàspoons èsprèsso powdèr
  • 1 ànd 1/2 pounds (680g/24 ouncès) full-fàt crèàm chèèsè, àt room tèmpèràturè
  • 1 cup (198g/7 ouncès) grànulàtèd sugàr
  • 1/4 cup (53g/1 ànd 7/8 ouncès) light brown sugàr, pàckèd
  • 1 Tàblèspoons Dutch-procèss cocoà powdèr
  • 1 ànd 1/2 tèàspoons vànillà èxtràct
  • 1 cup (8 ouncès) hèàvy crèàm, àt room tèmpèràturè
For thè Èsprèsso Gànàchè:
  • 1 ànd 1/3 cups (226g/8 ouncès) sèmi-swèèt chocolàtè, finèly choppèd
  • 1 ànd 1/4 cups (12 ouncès) hèàvy crèàm
  • 1/4 cup (57g/2 ouncès) unsàltèd buttèr, àt room tèmpèràturè, cut into cubès
  • 1 tèàspoon èsprèsso powdèr
  • Èsprèsso bèàns, for gàrnish, optionàl
  • Chocolàtè shàvings, for gàrnish, optionàl
Instructions

bottom ads 728x90